Vintern är tråkig, så jag drar till Florida!

Jag har under hösten och vintern tränat bättre än någonsin. Jag bestämde mig för att jag måste göra någon ändring i min träning då jag stod still i min utveckling. Jag satte upp högre mål än förut och fokuserade ännu mer på min utveckling. Efter denna period har jag utvecklats mycket bra. Jag har bättre kondition, snabbare och starkare. Det är inte bara det att jag har presterat lite bättre än förut på mina tester utan jag har ökat relativt mycket. I gymmet har jag gjort mycket stora framgångar och på paddelmaskin har jag slagit alla mina förra rekord. Jag är väldigt sugen på att se vad detta gör när jag kommer ut på vattnet och paddlar. Förhoppningsvis får jag paddla denna vecka då isen ser ut att börja försvinna. Jag är bra sugen på att få paddla på vattnet efter lång tid inomhus. Paddelmaskinen är inte speciellt rolig utan mer ett nödvändigt ont..

Om tio dagar kommer jag att åka iväg på träningsläger. Så oavsett om isen släpper kommer jag ganska snart ut på vattnet ändå men vore bra att paddla lite här hemma innan jag åker iväg så jag inte känner mig som en nybörjare första passen. Jag är borta i ca 6 veckor och är hemma 10:e april. Lägret är i Florida. Jag anländer sent på fredag kväll nästa vecka så träningen startar på lördagen. Fram tills dess tränar jag på ”som vanligt” här hemma förutom att jag hoppas på att paddla på vattnet såklart.

Det är tänkt att jag ska göra veckorapporter här, där jag skriver om min träning senaste veckan och min vardag. Jag jobbar ca 80% samtidigt som jag gör denna satsning på att slå mig in i landslaget. Så till helgen får ni en redogörelse för hur veckan har gått!Kanot-110

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s