Första Veckan

Idag är det vilodag. Skönt för både knopp och kropp.
Veckan som gått har varit väldigt bra. Mycket paddling, bra träning, stekande sol och lite delfiner.
Träningen har gått bra tycker jag. Det är lite svårt i början när man inte ännu är så van vid att paddla, därför tar det nästan en vecka innan man är fullt igång och känner att man får ut allt i kanoten. Igår var det lite av ett ”mardrömspass” på förmiddagen med hård paddling och sedan hade vi lite lek-träning på stranden med lite olika stafetter. Vi var fem stycken lag där så klart mitt lag stod som segrare efter sista grenen.

Paddlingen i veckan har gått framåt för min del. För varje pass som jag kör känner jag att tekniken blir bättre och jag får ut mer kraft varje gång. Nästa vecka tror jag blir hårdare än denna och jag hoppas jag kör skiten ur mig! =)

Har sett endel delfiner och sjökor där vi paddlar. Härligt med lite sällskap på vattnet!

Igår var vi iväg till Orlando på shoppingtur. Jag hittade inget att köpa men det var trevligt ändå.

Här kommer några bilder som jag tagit under den första veckan här i Florida.

Klicka er gärna in på Norrköpings tidningar för att se reportage innan Bråvikens kanotklubb åkte till Florida!
http://www.nt.se/24nt/sport/

20150305_165254Stranden vid hotellet som ligger på andra sidan gatan.

11051423_10152628824586050_595323134_nPaddling tillbaka efter ett hårt träningspass
DSCN4415Gör även annat än att paddla
DSCN4395Cykla gör vi en hel del till och från träningen
DSCN4379Från första paddlingen tillsammans med klubbkamraten Emil

DSCN4406
Vi lyfter vikter ibland också

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s