Mer än halva

Nu har jag varit här i Florida i mer än halva tiden. Det är fortfarande två och en halv vecka kvar tills jag flyger hem. Vattnet där vi paddlar är som sagt mycket bra. Det finns alltid någonstans att paddla även om det blåser men kan ibland bli lite trång i kanalen vi paddlar i då det är ganska många som tränar här.

Träningen rullar på bra. Det går ibland väldigt bra och i bland segt men det beror mest på att jag är lite sliten ibland. Förra veckan var lite lättar och mot slutet av veckan kände jag mig ganska pigg i kroppen. Igår var det vila hela dagen och då spelade vi en hel del volleyboll och badade. Mycket roligt och väldigt bra väder då.
Idag har det regnat lite men det har inte varit så farligt. Jag har dock känt mig lite seg idag. Kom inte riktigt igång på paddlingen och hade svårt att bli trött av starterna som vi körde. Fick inte riktigt ut kraften på förmiddagen idag. Det var som sagt ett segare pass och kommer säkert komma igång kanske ikväll eller imorgon. Veckan som kommer är lite hårdare med både högre farter och jobbigare intervaller.

Mellan passen tar jag ofta igen mig genom att bara ta det lugnt på framför tv:n eller sover lite i sängen. Ibland händer det att vi går ner till stranden men oftast på vardagarna tränar vi så pass mycket att man inte orkar ligga på stranden. Det är heller inte det bästa att göra för återhämtningen.

Imorgon kanske det blir bio på kvällen men har ännu inte kollat om det går något bra. Det är halva priset på tisdagar så det är ganska billigt..

Slänger upp lite fler bilder här nedan från lägret!

DCIM100GOPROG0063856.
DCIM100GOPROG0013791.
DSCN4477
DSCN4427
DSCN4458
DSCN4453
DSCN4473
DSCN4472
DSCN4460
IMG_20150312_154523
20150321_112058

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s