Avslutning, höst och läger

Säsongen är över och avslutningen blev en succé! För femte året i rad anordnades Aktersnurren i Nyköping. En avslutning för kanotister och ett väldigt roligt arrangemang för vem som helst. När jag säger vem som helst så är det verkligen så. Här blandas VM- och OS-medaljörer med yngre talanger, gammal som ung, nybörjare eller du som ALDRIG har paddlat. Alla är välkomna och ALLA har mycket roligt. Det är en mer ett evenemang och fest än en tävling. Alla lottas ihop i jämna besättningar och vi tävlar tillsammans i K4. Loppet är drygt 2km långt och startar i Nyköpings hamn. I år var det 32 stycken K4:or som deltog (128 personer) och det har varit så många flera år i rad. Efter loppet är det grillning och mingel innehåller prisutdelning till vinnarna och omtalade vinnartal av dessa. Efter det fortsätter kvällen tills solen går upp igen.
Självklart tackar vi Jörgen, Danny och Christian som gör detta möjligt men det är samtidigt vi tillsammans som gör det till en så rolig och häftig upplevelse. Alla som är där bidrar till den otroligt roliga och vänliga stämning som är på Aktersnurren. Anmälan till nästa år är redan öppen så klicka dig in här och skicka in din anmälan redan nu. Det är en dag du sent kommer glömma!

Redan innan Aktersnurren och en tid efter har jag varit lite krasslig vilket lett till lite ofrivillig vila. Dock brukar jag ha en eller två veckor där jag får lite vila från träningen vilket passade bra. Nu har träningen satt igång på allvar igen och hösten har visat sig från sin bästa sida. Stilla vatten, sol och knappt någon nederbörd gör det lättare att träna. Dock har jag inte någon kanot här hemma just nu vilket gör att jag ibland får välja paddelmaskin istället för att paddla ute. Min kanot har jag lagt på ett släp som är påväg till Florida för kommande träningsläger. Biljett är bokad från den 8 nov till 3 dec. Det är träningsläger med landslaget och förutom träningen där, som jag hoppas kommer vara riktigt hård och bra, är det också en sporre att träna ännu hårdare här hemma innan lägret. Träningen på hösten består av mycket grundträning. Det är väldigt viktigt att lägga grunden men kräver också mycket tid. De dagar jag jobbar slutar jag ofta efter 18.00 och då har det också börjat bli mörkt eller så är det redan mörkt. Därför blir det också en hel del träning inomhus (paddelmaskin och gym) men också endel löpning. Det jag fokuserar på mest är att få upp min kondition så mycket som möjligt. Jag tror det är där jag har mest att utveckla just nu. 1000meter är ju ändå lite längre än 200meter =)

Vill tacka alla som stöttat mig under den gångna säsongen. Ett stort tack till mina sponsorer som hjälpt mig på olika sätt! Det underlättar och ibland gör det helt möjligt för mig att satsa helhjärtat på att bli bäst!

kanot-110

11051423_10152628824586050_595323134_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s