Vinterträning och vårläger

Nu har ett nytt år startat och för mig kommer det bli ett spännande år.
Året har börjat med bra träning här hemma. Mycket tid på paddelmaskinen, endel löpning och lite simning. Självklart har jag spenderat lite tid i gymmet också för att bli starkare. Träningen på vintern här hemma är inte den roligaste men mycket viktig. Man lägger grunden till hur bra det ska gå senare i sommar. Det är mycket träning som både är lång och hård samtidigt som mörkret inte gör det lättare att komma upp på morgonen. Det blir ofta tidiga morgnar då jag jobbar om dagarna och även sena kvällar men jag står ut den här tiden för jag vet att det blir bättre snart. Och väldigt snart blir det bättre. Om ca två veckor flyger jag över sjön i väst för att spendera drygt två månader i Florida. Samma ställe som jag var på i höstas. Där blir det mycket och bra träning som vanligt med landslaget. Jag känner mig väl förbered och hoppas på att utvecklas ännu mer under lägret.

På grund av att jag är borta så länge och kommer vara borta mycket på tävlingar även när jag kommer tillbaka har jag sagt upp min tjänst på EM Home här i Norrköping. Jag hoppas på att få jobba lite extra när jag kommer tillbaka men för att hinna träna och kunna satsa allt på paddlingen så är det bästa lösningen. Stöden jag har fått och får från EM Home kunde inte varit bättre. Dem har hjälpt mig när jag behöver ledigt och hoppas att jag ska ta medaljer för Sverige snart!

Så här i början av nya året tänker jag tillbaka på förra och vet att jag kommer höjt mig flera nivåer inför detta år. Medaljerna är mina detta året och jag kommer bli svår att slå!
Jag vill också tacka nära och kära för ett bra stöd och så klart min älskade fru för hennes
enorma stöd som jag har varje dag! Detta har jag skrivit om i ett tidigare inlägg så läs gärna det!
Även mina sponsorer hjälper mig mycket i min satsning. Utan dem är det inte möjligt att satsa så mycket som jag gör. Ett stort tack till Er: Trygghetspartner, EM Home, Städarna AB och Fysioterapikliniken Norrköping Peter Fellebro!

11116097_10152680424591050_152868729_n

11088236_10152680424621050_1108591859_n-2

DSC_0041_00007

DSC_0145_00038

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s