Inget OS-kval men världscup

Det är nu klart vilka som åker på OS-kval i Tyskland om knappt 2 veckor. Jag blev inte en av dem tyvärr. Jag satsade till största del i K1 för att komma med till kvalet men slutade på en fjärde plats i Jönköping som var en av två uttagningstävlingar. Bästa svensk båda tävlingarna var Martin Nathell som får försöka ta en plats till OS. I K2 blir det Jocke Lindberg/Albert Petersson som behöver vinna kvaltävlingen för att ta platsen till OS. Det är riktigt svårt att bara ta sig till OS i kanot. Chansen är lite men den finns där och killarna kommer göra allt dem kan för att ta den!

Jag blev istället uttagen till världscup i Tjeckien om ca tre veckor. Där ska jag sitta i samma kanot som de tre ovan nämnda i K4 1000m. Samma besättning som körde VM förra året i Italien. Jag hoppas och tror att vi alla har höjt vår kapacitet och kommer köra bättre än förra året. Jag har även blivit uttagen att köra K1 500m och K1 1000m. Det blir mycket lopp den tävlingen men det tycker jag är roligt. Jag tycker väldigt mycket om att tävla och köra många lopp. Är väldigt motiverad till att träna och denna vecka har även vädret hjälpt till att göra träningen lite lättare och roligare. Solen skiner och värmen har kommit. Hoppas bara den stannar en stund till.
En hård träningsvecka väntar och är sugen på att tävla igen. Får ju vänta ett litet tag men ska bli riktigt kul att tävla internationellt!

Samtidigt som jag är i Tjeckien fyller min älskade Carolin 30 år!
Tyvärr missar jag hennes födelsedag men får fira henne när jag kommer hem istället. Hon skriver också lite om sitt liv på sin blogg. Hon har precis genomgått en neuropsykiatrisk utredning och väntar just nu på svar. Läs mer om detta på hennes blogg: www.carolinstankar.com

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s