EM i Moskva 24-26 juni

I söndags var jag och Carolin ute på en härlig promenad runt en sjö när oss. Vi gjorde ordning lite matsäck och lyfte in våra hundar i bilen för avfärd mot sjön. Det blev en väldigt skön promenad och fikastund i skogen runt sjön. Både jag och Carolin trivs bra i naturen och finner en lugn när vi är där ute. För mig var det en bra uppladdning inför helgens tävling, EM i Moskva.

Jag reser iväg imorgon för att paddla K4 1000 meter och K4 500 meter på EM. Det ska bli kul och spännande att köra mästerskapet och Moskva tror jag är en häftig stad. Vanligtvis brukar vi inte se så mycket av staden vi är i. Den mesta tiden spenderas antingen på ett hotell eller på tävlingsarenan som brukar ligga lite utanför staden.
Tävlingarna börjar på fredag och jag börjar med försöksheat på K4 500 meter. Det är den sträcka jag tycker är absolut roligast och tycker det är kul att arrangören har tagit med just K4 500m. Det har inte varit med på programmet senaste åren men nu är det dags igen. Antagligen för att mycket tyder på att K4 500m kommer att vara med på nästa OS i Tokyo 2020 istället för K4 1000m.

Inför EM var jag i Nyköping i några dagar för att träna med de andra som sitter med i K4:an. Vi fick några bra träningspass i både fint väder och blåsigt väder. Mycket handlar om att ”hitta” varandra i besättning och det tycker jag vi lyckades med. För varje träningspass vi körde gick det bättre och bättre även fast vi blev tröttare och tröttare då träningen också var ganska hård. Det sliter lite extra på kroppen att paddla K4 för att farterna ofta blir lite högre och man tar i lite mer än i K1.

Träningen här hemma har gått bra och tycker att formen börjar komma. Fortfarande lite seg i kroppen efter förra veckans träning men med lite vila fram till tävlingen kommer krafterna tillbaka och hoppas vi lyckas göra riktigt bra ifrån oss i Moskva!20160619_180732
20160619_180938
Skärmavbild 2016-05-31 kl. 12.12.36

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s