Portugal, Östersund sen Spanien

Gott nytt år! 2017 är nu här och jag ska se till att det blir ett år av framgång!
Jag har varit iväg på höstläger i Portugal och kort där efter ett skidläger i Östersund i mitten på december.
Lägret i Portugal var väldigt bra med mycket paddling såklart men också styrketräning och löpning. Laget har också fått en bra chans att gå igenom hur vi tycker att träning och tävling ska vara och hur vi i gruppen kan göra varandra bättre och lyft varandra. Många bra dialoger och diskussioner mellan passen och goda utvärderingar om träningen.

Lägret var slut i början av december. En vecka efter det bar det av till först Stockholm för fys-tester och sedan direkt till Östersund för ett skidläger.
Jag har inte åkt skidor mycket i mitt liv men min målsättning var att kunna åka tillräckligt bra så att jag fick så bra träning jag kunde. För varje dag som gick blev jag stadigare på skidorna och jag tycker att jag kunde få ut allt av träningen.
Med hjälp från vår landslagskapten Peken (förre detta landslagskapten för längdlaget) fick jag lite tips o råd om hur jag skulle få till tekniken bättre.

Efter det har det varit jul och nyår. I januari kommer jag vara hemma och åker till Spanien för vårläger med landslaget i februari. Det kommer bli tre läger under våren där de första två tillbringas i Sevilla i södra Spanien. Det sista lägret är vi på Mallorca innan tävlingssäsongen börjar.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s