Arkiv

Tufft läger

Nu är det bara några dagar kvar tills flyget går till Plovdiv, Bulgarien. EM står på schemat 14-16 juli och jag tävlar som tidigare sagt i K4 500m. Jag kom hem från lägret i Nyköping i tisdags efter 4 hårda dagar av träning. Det var såklart mycket träning i K4 men också i K1 och K2. Sammanfattningsvis kan lägret beskrivas som riktigt tufft.
Eftersom vi bara hade några dagar på oss så blir det ett intensivt läger där kroppen och huvudet får jobba hårt för att orka med.
Det har gått väldigt bra med träningen senaste tiden och följt planen jag har. De sista dagarna här hemma lättar jag upp träningen lite för att få bra med krafter till EM.

Jag har i ca 1 vecka druckit rödbetsjuice på morgonen för att få i mig allt jag behöver. Jag har testat olika tillskott förr med kreatin, vassleprotein, gainer m.m. men tycker inte jag fått någon verkan av något. Oftast blir jag sämre i magen av proteinpulver eller så känner jag inget alls. Så nu testar jag ett helt naturligt alternativ som inte ersätter just kreatin- eller proteintillskott men verkar på andra sätt. Jag tycker att jag känner en liten skillnad i att jag orkar lite mer på träningen. Det kan bero på att jag har tränat väldigt bra senaste tiden och jag blivit mer tränad och pga det orkar mer. Koncentratet jag dricker innehåller lite lingon också vilket gör att den är ganska god till skillnad mot andra rödbetsjuicer som knappt går att dricka.

Formen känns som den är på gång inför EM och jag har stora förhoppningar om att ta framskjutna placeringar.

Glöm inte att hålla koll på Instagram och Facebook där jag uppdaterar lite oftare än på hemsidan. Försöker få upp något dagligen!

IG: jonnyblixt
Facebook: @blixtjonny

Tack Evelina Menning för snygga bilder!

Annonser